Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 11:47

Blizanci, Rak i Lav imaće vrlo težak april 2024. i mogli bi se suočiti sa bolnim raskidima

Proleće obično donosi romantična raspoloženja – želite da dodate svetle trenutke u svoj život ili da se uronite u strastvena osećanja.
Međutim, za neke znakove, prolećni meseci pred nama doneće anksioznosti i razočaranja.
Astrolozi kažu da uticaj koridora pomračenja i retrogradnog Merkura može biti prilično nepovoljan za Blizance, Raka i Lava. Postoji veoma visok rizik od traumatskih događaja u njihovim ličnim životima jer su izdaje, svađe i kraj veze mogući.
Blizanci Pokušavate da sačuvate svoju vezu do poslednjeg. Razlog za to je strah koji dolazi od same pomisli na raskid. Već dugo niste bili spremni da počnete iznova, birajući stabilnost umesto svojih želja.
Čini se da vam april otvara...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.