Blam na crvenom tepihu: Haljina lepe glumice otkrila više nego što treba (FOTO)

Izvor: Story, 23.Okt.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blam na crvenom tepihu: Haljina lepe glumice otkrila više nego što treba (FOTO)

Mišel Mongen pojavila se na gala večeri Night of Stars u New Yorku u večernjoj haljini tamnozelene boje. Uprkos dugom kroju glamurozne haljine uspela je da razotkrije detalj koji američka glumica sigurno nije želela da pokaže

Mišel Mongen, foto: Profimedia

Gole haljine, prozirne haljine, kao i mini haljine samo su deo modnih izazova s kojima se manje ili više uspešno nose slavne dame. Ovaj tip haljina zahteva mudar izbor donjega veša, jer je u protivnom lako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << napraviti modni faux pas.

S ovim izazovom susrela se i Mišel Mongen koja je na gala večeri u New Yorku obukla tamnozelenu haljinu do poda s potpisom Jasona Wua. Proziran materijal haljine nije mogao da sakrije bele gaćice koje je američka glumica obukla ispod njih privlačeći neželjenu pažnju.

Uz nevidljiv donji veš koji je već godinama prisutan na tržištu, reč je o modnom gafu koji se mogao lako izbeći.

Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.