Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2024, 14:10

Biznismen iz Amerike traži nekoga da mu čuva dedovinu, nudi 700€ platu i uslove iz snova

Vesko Šutović iz Bijelog Polja, uspešan biznismen koji živi i radi u SAD-u, nudi mesečnu platu od 700 evra porodici koja želi da radi na njegovom imanju u Gornjim selima, na sedam kliometara od centra grada.
Osim navedenog, Vesko obećava i siguran otkup svih poljoprivrednih proizvoda, jer namerava uskoro da otvori hotel u rodnoj Crnoj Gori.
Šutović ne želi da mu dedovina bude zapuštena i spreman je da porodici kupi stoku (10 krava ili 100 ovaca i koza) i da sav prihod bude njihov, plus na sve to bi davao porodici i zagarntovanu platu.
U Americi je više decenija vlasnik nekoliko kompanija, u nadomak Bijelog Polja poseduje imanje od 50 hektara, kuće, štale i druge pomoćne objekte, a u toku je i izgradnja hotela....

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.