Bizarno: Evo zbog čega je ubijen glavni frajer u seriji Uvod u anatomiju

Izvor: Story, 01.Maj.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarno: Evo zbog čega je ubijen glavni frajer u seriji Uvod u anatomiju

Producenti nisu imali izbora i morali su da iz popularne serije odstrane Patrika Dempsija

Patrik Dempsi, foto: screenshot

Glumac Patrik Dempsi, koji je igrao doktora zavodnika Derika Šeperda u seriji Uvod u anatomiju, nedavno je ostao bez te uloge, a sada je otkrveno je da svemu uzrok Dempsijevo nedolično ponašanje.

Kako navode američki mediji, autorka serije Šonda Rajms je bila primorana da ubije Derika. Za nestanak ovog junaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kriv je niko drugi do Patrik, koji je kasnio na snimanja i redovno zaboravljao tekst.

Šonda nije imala izbora, morala je da otpusti Patrika. Kasnio je na snimanja i zadržavao produkciju jer nije mogao da zapamti tekst – rekao je izvor blizak produkciji.

 

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.