Izvor: Luftika.rs, 18.Apr.2024, 11:16

Bivši mesar otkrio trikove kako varaju kupce i uvaljuju nam “sve i svašta”

Trgovci se služe različitim trikovima kako bi kupci platili više, a kupcima se i dalje uvaljuje sve i svašta, po svemu sudeći, vodeći se dobrom starom “ako prođe prođe”.
Većina slučajeva događa se s mesom i suhomesnatim proizvodima. Naime, zakidanje na gramaži je postalo uobičajeno. Tako je i jedan kupac još u prodavnici izvagao pakovanje od 100 grama koje je ispalo svega 78 grama mesa, prenosi Blic.rs.
– Obratite pažnju, zakidaju na merenju. Na kontrolnoj vagi u marketu izmereno po 78 grama. Nije prvi put da zakidaju. Žena se brani da je takva vaga. Na većoj gramaži se to teže primeti, ali na 100 grama je baš primetno – stoji u objavi na Instagramu, ali, nije bio jedini u takvoj situaciji.
Javili...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ovo su 3 najčešća trika pomoću kojih mesari varaju kupce! Bivši radnik otkrio da postoje još dve cake

Izvor: Blic, 18.Apr.2024

Nije redak slučaj da nas zaposleni u mesarama varaju raznim trikovima kojih često nismo ni svesni. Svako od nas je bio svedok bar jednom u životu ovakve ili slične situacije. U pitanju su različiti trikovi, a najčešće prevare se dešavaju sa mesom i suhomesnatim proizvodima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.