Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2023, 10:05

Bivša Modelsica udala se za 20 godina starijeg osnivača Gugla: „Pala sam na njegove godine“

Ivana Berendika, bila je deo ženske grupe „Models“, koja je privukla veliku pažnju.
Ona se 2005. godine udala za jednog od osnivača „Gugla“, Tomasa Jermoluka.
Njegova slobodna duša i avanturistički duh su ono, kako je istakla, što je privuklo bivšu modelsicu, koja je priznala da joj prija što je Tomas nadmoćniji od nje.
– Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala.
Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima.
Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture.
Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo.
Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim – rekla je Ivana ranije.
Ona je 2016. godine rodila blizance koji nose imena Zoi Mej i Kai Nikolu.
Ivana i njen suprug sa decom žive u luksuznoj vili u Majamiju, a već godinama unazad se bavi dizajnom.
Ona je dizajnerka nakita brenda Arme De L’ Amour, a da je uspešna u tome govori činjenica da njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.
Najlepša Modelsica i danas izgleda brutalno kao pre 20 godina (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.