Bioskop za  gledanje svadbi

Izvor: Glas javnosti, 27.Sep.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskop za gledanje svadbi

Ako ste možda mislili da su snimci venčanja strašniji od horora, varate se. Bioskop u Molfeti od toga je napravio pravi biznis. Svi termini su popunjeni, a sve projekcije rasprodate. Maleni bioskop „Odeon“ u italijanskom gradu imao je prvu projekciju svadbene ceremonije koja je bila rasprodata jer su gotovo svi učesnici svadbe došli na projekciju.

Multipleksi su se rapidno proširili Evropom i preoteli publiku malim gradskim bioskopima, što je u većini slučajeva dovelo do njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zatvaranja.

„Odeon“ je već primio 50 zahteva za projekcije svadbenih videa, a na taj se način pomaže bioskopu da ostane na životu pored multipleksa u obližnjoj industrijskoj zoni.

- U „Odeon“ sam odlazio kao dete i divno je da danas mogu učiniti nešto da ga spasem i da jednog dana sa svojom decom mogu otići pogledati film - kaže Roberto Pansini iz lokalne reklamne agencije, koji je osmislio ovaj plan za spas bioskopima.

Venčanja se ovde shvataju vrlo ozbiljno. Zbog velikog broja gostiju, projekcije snimaka svadbi nemoguće je organizovati kod kuće.

- Sada za 300 evra mogu unajmiti bioskop i organizovati projekciju s koktelima. Ovo je postalo popularno da čak dobijamo zahteve za organizaciju zabava povodom proslave godišnjice braka. LJudi su oduševljeni kad se vide na velikom ekranu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.