Biometeorološka prognoza kaže...

Izvor: Mondo, 03.Jul.2016, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biometeorološka prognoza kaže...

... u poneljak će nam, napokon, biti maklo lakše.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

  Biometeorološke prilike će u ponedeljak 4. jula biti povoljnije za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Tokom dana kardiovaskularni bolesnici mogu i dalje osetiti izvesne zdravstvene tegobe. Mogući su poremećaj sna i glavobolja.

Preporučuje se umerena fizička aktivnost i izbegavanje direktnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlaganja suncu kao i adekvatna zaštita od UV zračenja, a u saobraćaju je potrebno povećanje pažnje.

Pročitajte i sledeće savete:

Provereni metodi: Da se rashladiš bez klimeKako da ublažite znojenjeAko vam se znoje stopalaKako se vozi po vrućiniKako ostati lep i doteran na plus beskonačno

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.