„Bio je spreman na sve samo da me izvede na večeru, ovoliko bogati šeik plaća kad želi neku ženu“

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 15:28

„Bio je spreman na sve samo da me izvede na večeru, ovoliko bogati šeik plaća kad želi neku ženu“

Stefani Silveira važi za jednu od najatraktivnijih devojaka u Brazilu. Izazovna infuenserka ima najveći broj pratilaca na platformi „OnlyFans“ u toj zemlji, a provokativnim objavama ne prestaje da intrigira javnost.
Ovoga puta izazvala je lavinu reakcija i to zbog jednog „zanimljivog iskustva“ sa odmora u Dubaiju, piše Stil.
Foto: Printscreen Naime, dok je odmarala, upoznala je šeika koji je bio spreman na sve, samo da je izvede na večeru. Otkrila je da joj je bogati šeik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nakon što su se kratko porazgovarali, ponudio 456 hiljada evra samo kako bi samo pristala da ode na dejt sa njim. Uprkos primamljivoj poundi, priznaje da je kategorički rekla „ne“.
– Mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku – prepričala je atraktivna crnka i naglasila da je nemoralna ponuda ovog moćnog čoveka nije uvredila.
Foto: Printscreen Sa druge strane, naglašava da trenutno zarađuje i više nego dovoljno na „OnlyFansu“, te da može sebi da ispuni svaku želju. Živi život o kojem je sanjala – putuje, investita i pomaže svojoj porodici.
– Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šou, da se takmičim na izborima za mis, pa čak i snimam filomve za odrasle u Velikoj Britaniji. Sve su ponude bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama. Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu snimati ono što sama poželim, te putovati i upoznavati nove ljude – bila je iskrena Stefani.
Izvor: Stil
Sofija je ušla u kola bogatog šeika i dobila poklon: „Ostaješ u Kataru da živiš“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.