Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam potpuno bespomoćna" (FOTO)

Viktorijin anđeo i mama dve devojčice, Behati Prinslo sasvim iskreno o borbi sa postporođajnom depresijom.

Manekenka Behati Prinslo i frontmen benda Maroon 5 Adam Levin imaju dve devojčice, dvogodišnju Dasti Rouz i Điju Grejs koja ima godinu dana, a lepotica je sada sasvim iskreno ispričala detalje svoje borbe sa postporođajnom depresijom, želeći da pomogne drugim mamama u sličnoj situaciji.

View this post on Instagram

ROUND 2.....

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on Sep 13, 2017 at 2:27pm PDT

 "Imala sam depresivne epizode posle prvog porođaja", ispričala je manekenka, "ali moj suprug je bio neverovatna podrška i pomogao mi je da prevaziđem to. Mislim da je to sasvim normalno, kad ste mladi i postanete majka, prirodno je da se osećate bespomoćno i da vas emocije preplave."

Behati Prinslo priznala je da njena posporođajna depresija nije bila ekstremna, ali je podelila svoje iskustvo jer želi da žene znaju da ne treba da se plaše da traže podršku.

"Imala sam sreće, moja depresija nije bila tako teška, ali tačno možete da vidite kako vas obuzima", kaže ona.

View this post on Instagram

Got myself out of my maternity jeans just to celebrate the very talented @hungvanngo. LOVE YOU, you deserve it all. Thanks @instylemagazine for a beautiful dinner ✨ glam: @cwoodhair @michaelashton styled by me

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on Oct 25, 2017 at 9:31am PDT

"Jako je važno da ne mislite da je nešto 'suviše beznačajno' da biste tražili pomoć. Koliko god vam se činilo da je vaš nivo stresa mali, ili da su vaša osećanja nevažna, kad dobijete dete, nemojte se ustručavati da tražite podršku i pomoć od najbližih", kaže ona.

"Niko vas neće osuđivati zbog toga."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.