Bila je muško, a sad se Kejtlin Džener udaje ČETVRTI PUT i to za 47 godina mlađu verenicu

Izvor: Story, 16.Jul.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je muško, a sad se Kejtlin Džener udaje ČETVRTI PUT i to za 47 godina mlađu verenicu

Kejtlin Džener (69), otac Kajli i Kendal Džener i očuh sestara Kardašijan, kako prenose strani mediji, staće na ludi kamen sa svojom dvadesetjednogodišnjom izabranicom Sofijom Hačins. Kejtlin, nekada Brus Džener, koja je promenila pol 2015. godine, starija je od Sofije čitavih 47 godina, što ih nije sprečilo da uplove u ljubavnu romansu. – Kejt zaista vidi ... The post Bila je muško, a sad se Kejtlin Džener udaje ČETVRTI PUT i to za 47 godina mlađu verenicu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

JUČE MUŠKARAC, A DANAS ŽENA koja staje na ludi kamen ČETVRTI put! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019

Kejtlin, nekada poznatija kao Brus Džener, udaje se za 47 godina mlađu izabranicu...Džener, koja je 2015. promenila pol i postala žena, venačaće se sa Sofijom Hačins, prenose američki mediji...Sofija je 47 godina mlađa od Kejtlin, odnosno isto je godište, kao i njena kćerka, manekenka Kendal...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.