Biković je znao da Rusi neće ostati IMUNI NA NJEN ŠARM! Jelisaveta dobila ulogu u novom filmu!

Izvor: Story, 08.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biković je znao da Rusi neće ostati IMUNI NA NJEN ŠARM! Jelisaveta dobila ulogu u novom filmu!

Glumica Jelisaveta Orašanin je na poziv kolege Miloša Bikovića otišla na kasting za ruski film “Hotel Beograd”, koji će se snimati upravo u Beogradu, a čija se premijera očekuje u februaru 2020. godine i osvojila sve svojim talentom, ali i lepotom! Glavnu ulogu, pored Bikovića, tumači ruska lepotica Dijana Požarska, ali i još neki naši ... The post Biković je znao da Rusi neće ostati IMUNI NA NJEN ŠARM! Jelisaveta dobila ulogu u novom filmu! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dženifer Lopez nikad do sada nije ponela ovako POMPEZNU HALJINU (foto)

Izvor: Story, 08.Sep.2019

Dženifer Lopez, poznata pevačica i glumica sa verenikom Aleksom Rodrigezom pojavila se sinoć na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu, i to povodom premijere filma “Hustlers” u kojem tumači glavnu ulogu. U haljini sa potpisom brenda Maisonyeya, Dženifer Lopez oduzimala je dah na crvenom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.