Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2023, 09:05

Bik, Rak i Lav biće u ljubavnom zanosu do 22. jula i saznaće o sebi što do sada nisu znali

Sezona ljubaznog, nežnog i obazrivog Raka počela je još 21. juna, ali njegov najjači uticaj osetiće se u narednim nedeljama. Pred nama je period kada ne bi trebalo da propustite priliku za novu ljubav,01 kao i za poboljšanje emotivne veze.
Naime, tokom tranzita Merkur sekstil Venera, javlja se šansa da se izglade neki nesporazumi ukoliko je došlo do njih u prethodnom periodu. Osim toga ovo je pravo vreme da budete nežni i prema sebi.
Saturn počinje svoj retrogradni ciklus, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << to će da nas motiviše da obratimo pažnju na stanje našeg ljubavnog života.
Ako je sve kako treba bićemo željni da učinimo što je više moguće kako bi stvari ostale iste, a ako primetimo probleme, potražićemo nadu.
Ova tri znaka imaće najveću sreću u ljubavi u sezoni Raka:
Bik I vi i vaš partner osećate se dovoljno snažno da prihvatite nove izazove.
Želite napredak i niste zadovoljni time da stvari idu svojim tokom, već ćete vašu vezu da podignete na viši nivo.
Povedite računa da vas sitnice ne dovedu do svađe. Merkur sekstil Venera vam omogućava da slobodno razgovarate sa svojim partnerom o temama koje vam najviše znače, a uspeh je zagarantovan.
Rak Ovaj period je idealan za iskreni razgovor sa partnerom. Ništa vam ne stoji na putu, što znači da vas ništa ne sprečava da budete velikodušni ili ljubazni.
Pojačajte nežnost i recite svom voljenom sve što vam je na duši.
Lav Dani koji počinju radosno imaju tendenciju da daju dobru energiju koja se širi na sve životne aspekte.
Stvari u vašoj vezi dobro funkcionišu, bez obzira na manje padove.
Ono što može da počne kao dobra šala otkriće nešto o vašoj pravoj prirodi, a to je da volite da budete dobri i nežni prema svom partneru.
Izvor: Žena Blic
U ova 4 znaka rađaju se najveći kavaljeri, romansa sa njima je kao najlepša bajka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.