Bijonse najtraženija na svetu!

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse najtraženija na svetu!

Svetska internet mreža je i ove je godine objavila listu najtraženijih zvezda u 2014. godini. Pogledajte ovde koga ste najviše tražili!

Bijonse, foto: Instagram

Prema Guglovim podacima najtraženija zvezda je pevačica Bijonse, i to zahvaljujuću svojoj turneji sa suprugom Džej Zijem, nastupima, i modnim kombinacijama kojima je privlačila oko javnosti.

Sledeća na listi je glumica Dženifer Lorens, koja je bila izuzetno tražena nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << što su njene intimne fotografije procurele u javnost. Na popisu najtraženijih takođe su i Keti Peri, Ariana Grande, i Tejlor Svift.

Možda nije na samom vrhu ove liste, ali pevačica Keti Peri odnosi pobedu ovde! 

Od muških izvođača u Top 5 pojavili su se popularni mladi pevač Ed Širan, reper Džej Zi, Heri Stajls iz grupe One Directiona, Benedikt Kumberbeč i Dejvid Bekam.

Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.