Izvor: Luftika.rs, 10.Apr.2023, 19:41

Beživotno telo poznatog biznismena pronađeno u Novom Sadu

Danas (10. april) nešto pre 18 časova došlo je do samoubistva u Ulici Geri Karolja u naselju Telep u Novom Sadu.
Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac M. T. star 46 godina pucao je sebi u glavu iz vatrenog oružja u svojoj kući.
Lokalni mediji javljaju da je u pitanju vlasnik novosadske fabrike obuće „Gepard“, Miroslav Tanacković.
Uviđaj na licu mesta je u toku, piše Telegraf.
Iz PU Novi Sad je potvrđeno da se samoubistvo dogodilo, ali u cilju istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ne mogu da iznose detalje.
Tanacković je bio vlasnik i direktor preduzeća „Gepard-vis“, bio je suvlasnik firmi „Gepard“ i „Gepard Green Energy“, dok je bio indirektni suvlasnik „Avala-simul investa“.
Žena izbola supruga u Novom Sadu sat vremena nakon što im je sin počinio samoubistvo

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIO JE UGLEDNI SRPSKI PRIVREDNIK Evo ko je biznismen iz Novog Sada koji je pucao sebi u glavu

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Biznismen M. T. (46), koji je danas počinio samoubistvo u Novom Sadu bio je vlasnik poznatog preduzeća, koje se bavilo proizvodnjom obuće. M. T. je važio za uglednog privrednika, a o svojoj firmi je 2016. izneo neke detalje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.