Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez njih nema zabave!

Ove nedelje rođendan slave Blizanci prve i druge dekade. Oni znaju da uživaju u životu, teško im je da odrastu, ali sa njima je zabava najbolja.

Poznati Blizanci rođeni prve dekade - koja traje do srede - su Dragan Džajić i Milorad Čavić. Oni imaju sve osobine Blizanaca prve dekade. Druželjubivi su i jako su popularni. Zabavni su, vole sport i ne odustaju od svojih ciljeva.

Blizanci druge dekade su rođeni između 1. i 10. juna.

Blizanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << druge dekade vole umetnost, žele da se dogovore oko svega sa drugima. Društveni život im je jako bitan. Mnogo im je važno da sve što se dešava oko njih bude raznoliko, da im ne bude dosadno, pošto nemaju dobru pažnju, osim kad ih nešto baš zanima. Nemaju strpljenja. Ponekad vole da se hvale i da kude druge kada to baš i nije u redu, kada nije prilika za to.

Uvek će se postaviti nekako iznad svih, iako to nikada neće priznati. Imaju poseban pogled na moralne vrednosti, tako da ono što je za njih ispravno ne mora biti prava mera za druge ljude. Izbegavaju komplikovane odnose. Lako se zaljubljuju, ali to može kratko da traje. Treba više da razmišljaju pre nego što uđu u neku vezu jer se ponekad ponašaju kao tinejdžeri. Uvek traže više pažnje, nikad im nije dosta i imaju viziju kako svaka veza treba da izgleda. Strastveni su i najluđe fantazije su uz njih ostvarive. Nisu stidljivi.

Vole da provociraju druge jer tako ispituju njihov karakter. Ove osobe su pravi detektivi. Lako procene druge, lako predvide kako će se neko ponašati. Jako im je važno da utiču na druge. Ljudi lako za njih pomisle da su manipulatori, ali oni samo žele da sve drže pod kontrolom. Plaše se da ih neko ne izneveri - bilo da je to prijatelj, partner, član porodice - oni su najnepoverljiviji od svih.

Nekada mogu previše da vole nekog, a posle izvesnog vremena da tu istu osobu ne mogu da podnesu. Tako variraju njihova osećanja, nema sredine. Oni su buntovni, uvek su protiv nekoga ili nečega.

Treba da saznaju šta vole i da to rade, ali i da se potrude da budu pozitivniji.

Umetnost, ulepšavanje, čitanje, pisanje - sve to pomaže Blizancima druge dekade da im bude život lepši. Žele da sve bude po njihovom jer vole da sve bude idealno, ali uglavnom to nije tako.

Moraju da nauče da pohvale sebe, ali i druge.

Energični su i posvećeni, brzo shvataju sve, umetnički su nastrojeni, lako ubeđuju druge. Vole da se zabavljaju. Teško se vezuju za neku osobu.

Znaju da uživaju u životu i teško im je da odrastu, ali sa njima je zabava najbolja.

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI POZNATE BLIZANCE DRUGE DEKADE:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.