Izvor: Blic, 09.Jun.2023, 10:49

Betonska terasa obrušila se sa 11. sprata na Novom Beogradu, stanari u strahu, samo čekaju da se opet isto desi: "Mi para da to popravimo nemamo"

Betonska terasa pala je sa 11. sprata solitera na Novom Beogradu u Bloku 30. Povređenih nije bilo, a ni stanje ostalih terasa nije mnogo bolje. Ko bi trebalo da vodi računa o stanju fasade i terasa – stanari ili nadležni. Dizalica, majstori i pomalo uplašene komšije na mestu gde se betonska terasa sa 11. sprata sručila na prolaz između zgrada. Mesto je obezbeđeno trakom. Majstori vare i pokušavaju da obezbede drugi deo terase kako se i on ne bi odvalio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.