Besplatno vikend ulepšavanje za dame

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno vikend ulepšavanje za dame

Povodom Dana žena u glavnom holu šoping centra Ušće priređeno je iznenađenje za pripadnice lepšeg pola. Ali to nije kraj!

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Sve do nedelje u periodu od 15 do 21 čas dame imaju priliku da uživaju u besplatnim uslugama frizera, nutricioniste manikira i šminkera.

Prvog dana trodnevnog druženja, studio NAXI radija u okviru kutka za ulepšavanje posetile su i poznate dame Aleksandra Kovač, Ana Stanić, Nada Macura i Marina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kotevski, koje su se družile sa sugrađankama i otkriti nam zbog čega vole Dan žena.

Tom prilikom pitali Nadu Macuru za savete o lepoti i šta je njoj prva asocijacija na lepu ženu, mada kaže da ekstremno ružne ne postoje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Besplatno vikend ulepšavanje za dame

Izvor: 011vodič.com, 07.Mar.2015, 10:01

Povodom Dana žena u glavnom holu šoping centra Ušće priređeno je iznenađenje za pripadnice lepšeg pola. Ali to nije kraj!. Sve do nedelje u periodu od 15 do 21 čas dame imaju priliku da uživaju u besplatnim uslugama frizera, nutricioniste manikira i šminkera.. Prvog dana trodnevnog druženja,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.