Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Apr.2023, 06:58

Besplatne ulaznice za Beogradski zoološki vrt

Opština Savski venac narednih dana svojim sugrađanima sa teritorije opštine poklanja ulaznice za obilazak Beogradskog zoološkog vrta. Karte mogu da se rezervišu pozivom na broj telefona 011/2061-889 radnim danima od 8.00 do 15.00. Jedna karta važi za jednu osobu i jedan ulazak, a ulaz je besplatan za decu do tri godine starosti. Obilazak Zoološkog vrta … Članak Besplatne ulaznice za Beogradski zoološki vrt se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Petsto bicikala u novoj sezoni akcije „Parkiraj i bicikliraj“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Apr.2023

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ je za novu sezonu akcije „Parkiraj i bicikliraj“ pripremilo više od petsto bicikala za odrasle i decu. Ove godine vozni park je osvežen sa 125 novih bicikala. Korisnici parkirališta „Ada Ciganlija“, „Milan Gale Muškatirović“, kao i garaža...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.