Besplatne radionice za roditelje

Izvor: Mondo, 18.Jun.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne radionice za roditelje

Uz psihijatra i poznate mame, naučite nešto novo u vezi sa podizanjem, obrazovanjem, razvojem dece i tinejdžera.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Porodica i prijatelji. Ne postoji novac koji može da zameni vrednost koju bliski ljudi daju našem životu. Istraživanja pokazuju da nam druženje sa bliskim ljudima produžava život i popravlja raspoloženje.

Ako u ponedeljak  22. juna u 17:30,  dođete u Impact Hub, Makedonska 21, u Beogradu, možete da prisustvujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvoj u nizu besplatnih edukativnih radionica u okviru kampanje "Vodič za roditelje", koja će se baviti prevencijom zloupotrebe alkohola kod maloletnih osoba.

Kroz interaktivno predavanje psihijatra, dr Dejanom Todorovića, razgovaraće se o važnosti edukacije mladih do 18 godina, kao i o tome kako bi roditelji trebalo da se ponašaju prema svojoj deci u određenim situacijama kako bi uticali na njihovo zdravlje i sigurnu budućnost.

Radionicama će se pridružiti i TV voditeljke, ali pre svega mame, Irina Radović i Snežana Dakić, koje će sa prisutnima podeliti svoje stavove i iskustva na pomenutu temu.

Roditelji mogu da se prijave se za radionicu "Vodič za roditelje" putem mejla  vodiczaroditelje2015@gmail.com

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.