Besplatna škola aikidoa za decu i odrasle

Izvor: Mondo, 09.Avg.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna škola aikidoa za decu i odrasle

Aikido klub "Košava" od 10. do 31. avgusta organizuje besplatnu letnju školu za odrasle i decu od 7 do 12 godina. Dođite da probate! Ništa nije kao na filmu, uživo je mnogo bolje.

Foto: Aikido klub "Košava"/Aleksandar Protić

  Aikido je veština koja je nastala spajanjem disciplina etički, kulturno, intelektualno i fizički superiornih vitezova Japana, čuvenih samuraja koji su, zahvaljujući savršenom balansu duhovnog i telesnog razvijanja, bivali bolji ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Vežbanje je najbolji način napredovanja i ništa ga ne može zameniti. Rad sa partnerom, kondicione vežbe i razgibavanje dovode telo u odličnu formu.

Za decu je aikido koristan, jer kroz zabavu nesvesno razvijaju svoju telesnu inteligenciju i koordinaciju, te postaju spretniji i u svakodnevnim aktivnostima.

Ipak, aikido nije samo veština borbe golim rukama, štapom ili mačem. Ova veština podrazumeva toliko dobro poznavanje svakog zgloba, ligamenta, kosti i mišića, kao i njihovih krajnjih granica, da je potpuno primenjiva u drugim segmentima života.

Sve što je potrebno je da uzmete majicu i trenerku i započnete put samuraja.

Treninzi se održavaju u Dečjem kulturnom centru "Majdan" u Kozjačkoj 3-5, u Beogradu.

Besplatna letnja škola aikidoa trajaće od 10. do 31. avgusta u sledećim terminima:

DECA: ponedeljak 19:30 - 20:30 i subota 19:00 - 20:00

ODRASLI: ponedeljak 21:00 - 22:00, sreda 21:00 - 22:00 i subota 18:00 - 19:00

Prijave možete izvršiti putem e-mail adrese akkosava@gmail.com, a za više informacija kontaktirajte aikido klub "Košava" na broj 063/8323388.

Broj novih polaznika je ograničen, zato požurite sa prijavljivanjem!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.