Berluskoni: Neću se izviniti zbog uživanja u ženama

Izvor: S media, 01.Nov.2010, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Neću se izviniti zbog uživanja u ženama

Italijanski premijer Silvio Berluskoni je rekao da voli život i žene i da se neće izvinjavati za to što u njima uživa, nakon što su se na naslovnicama listova pojavile nove glasine o mladim ženama i zabavama kod njega.

''Vrlo sam ponosan na svoju sposobnost da budem domaćin, prilično redak a možda i jedinstven domaćin'', rekao je 74-godišnji premijer novinarima u izjavi za televiziju nakon sastanka s evropskim čelnicima u Briselu

''Ja sam zaigrana osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << puna života. Volim život, volim žene. Ako tu i tamo osetim potrebu za opuštajućom večeri, da ispričam nekoliko šala, za mentalnu terapiju, da očistim mozak od svih tih briga, mislim da je to deo moje osobenosti a u mojim godinama niko me ne može naterati da promenim svoj način života'', dodao je kontroverzni političar.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.