Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2023, 16:10

Ber Grils je bio zagriženi vegan, danas se toga stidi i jede samo crveno meso

Ber Grils popularni stručnjak za preživljavanje u divljini, priznaje da ga je sramota jer je svojevremeno promovisao veganstvo. Svedoci smo mnogobrojnih dilema kada je tema veganstva u pitanju – dok jedni tvrde da je najzdravije, drugi oštro osuđuju.
O tome su često govorili i srpski stručnjaci, ali Ber Grils je odlučio da odustane od ovakvog režima ishrane. Sada se hrani isključivo crvenim mesom i uopšte ne konzumira povrće.
 




>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<


View this post on Instagram

















 
A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)


– Bio sam vegan pre dosta godina. Zapravo, napisao sam i ‘Veganski kuvar’ i pomalo mi je neprijatno što sam to promovisao. Mislio sam da je to dobro za okolinu i za moje zdravlje.
Vreme, iskustvo, znanje i proučavanje pokazali su mi da sam bio u krivu i za jedno i za drugo – priznao je Ber koji danas konzumira mnogo crvenog mesa, jaja, voće i med, a izbegava prerađenu hranu, hleb, testeninu i povrće.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)


– Koža i probava mi nikad nisu bili bolji. Sada, kada se bolje hranim, otkrivam da sam mnogo jači – tvrdi Grils, koji svaki dan počinje šetnjom, dok svaki drugi ide na trening snage.
Treninge započinje sa 25 zgibova, 50 sklekova, 75 čučnjeva i 100 trbušnjaka.
Podsetimo, Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju, a jedna od njegovih stanica je bila i Stara planina.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)


Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu“, izjavio je on u januaru 2020. godine.
– Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji – dodao je Grils.
Izvor: Mondo
Avanturista Ber Grils bežao od medveda na Staroj planini, spasio ga srpski MUP (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.