Beogradski hostel među boljima u Evropi

Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2010, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski hostel među boljima u Evropi

Istraživanje o popularnosti hostela širom sveta sproveo je sajt Hostelbookers, a među tri najpopularnija u Evropi našao se i beogradski "Hostelche".

Hostele su ocenjivali gosti, a elementi koji su uticali na ocenu su čistoća, popularnost, lokacija i atmosfera.

Beogradski "Hostelche" dobio je ukupnu ocenu i rejting od 98 odsto, što je najveća ocena koju su posetioci dali nekom od hostela.

Zanimljivo je da se među tri najpopularnija hostela u Evropi našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i mostarski "Majdas hostel", a tu je i lisabonski "Travellers House".

Hostelbookers je sproveo istraživanje i o navikama putnika koje pokazuje da 56,2 odsto putnika odluči da odsedne u hostelu, a samo 1,7 odsto njih bi rezervisalo boravak u luksuznom hotelu.

Putnicima je tokom boravka u hostelima najbitnije da imaju imaju dobar tuš i internet konekciju.

(MONDO)

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Beogradski hostel među najboljima u Evropi

Izvor: Mondo, 17.Feb.2010, 16:16

Sajt "Hostelbookers" sproveo je istraživanje o popularnosti hostela širom sveta, a među tri najpopularnija u Evropi našao se i beogradski "Hostelche".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.