Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Dec.2023, 01:25

Beogradska zima: Novogodišnji programi Biblioteke grada Beograda

U okviru manifestacije Beogradska zima, pripremljeni su novogodišnji programi Biblioteke grada Beograda, u centralnoj zgradi i odeljenjima širom grada. U centralnoj zgradi Biblioteke grada Beograda (Knez Mihailova 56) u petak, 29. decembra 2023. od 14.00 biće priređeno veče španske muzike (nastupiće Aleksandra Stamenković i Vanja Šćepanović), dan kasnije od 20.00 na programu je koncert improvizovane … Članak Beogradska zima: Novogodišnji programi Biblioteke grada Beograda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Božidarac: Besplatan koncert Beti Đorđević i prijatelja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Dec.2023

U UK Božidarac biće priređen besplatan koncert „Počnimo ljubav ispočetka sa Beti Đorđević i prijateljima“ u četvrtak, 28. decembra 2023. od 20.00. Zvezda večeri, Beti Đorđević, pevaće nostalgične melodije, hitove iz druge polovine dvadesetog veka, sa posebnim akcentom na stvaralaštvo...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.