Beograđanka Jelena najbolje obučena žena na planeti!

Izvor: JavneVesti.com, 06.Maj.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka Jelena najbolje obučena žena na planeti!

Urednici „Vanity Fair” magazina su srpsku blogerku Jelenu Višnjić uvrstili u listu najbolje odevenih žena u svetu

 
Ogledalce, ogledalce moje – najbolje odevena na svetu ko je? Najlepše na planeti odevena je Beograđanka Jelena!
 
Barem tako smatraju urednici čuvenog američkog modnog časopisa „Vanity Fair” koji su našu zemljakinju stavili na listu odabranih za mesec april.
U konkurenciji su bile modne blogerke sa svih meridijana. Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << Višnjić, sa svojim blogom „Diotima“, je već po mnogim ocenama, svetska – a naša.
 
- Ovaj američki časopis bi se na srpskom zvao „Vašar taštine“. Zanimljivo je to što ja svojim modnim blogom “Diotima“ šaljem potpuno drugačiju poruku. U skladu s našim mogućnostima: kako da se sa što manje novca što lepše obučete. Oni koji su otvarali stranice sajta „Diotima“ znaju da tu ima dosta odevnih predmeta nabavljenih u second hand radnjama, na buvljacima i slično. Takođe, popularišem što više rukotvorina naših ljudi, uglavnom devojaka: haljina, nakita i slično – kaže Jelena Višnjić
Jelena je već poznato lice u svetu, pojavljivala na stranicama  italijanskog „Voga“, a i zaštitno je lice više kozmetičkih i modnih kompanija.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.