Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2024, 20:05

Beograđanin u Glovo torbi prenosio skoro 2 kg marihuane, pao u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o pokretanju istrage protiv N. K. (24) iz Beograda zbog trgovine drogom.
On se tereti da je 8. aprila u 19.30 časova od Beograda do Pančeva radi prodaje prenosio 1,892 kg marihuane u rancu sa natpisom “Glovo”, tako što ju je preneo električnim biciklom u Pančevo, do Kikindske ulice, u nameri da preda deo te droge drugom licu, ali je u tome sprečen usled prilaska policajaca koji su mu oduzeli drogu, prenosi 021.rs.
Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.