Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Okt.2023, 10:17

Beograd za početnike: Beograd na točkovima – prašina i glamur

Divan-tribina „Beograd na točkovima – prašina i glamur“, čija je moderatorka Smiljana Popov, biće održana u subotu, 14. oktobra 2023. od 13.00. Novinarka i autorka popularnog TV serijala „Beograd za početnike“ i zaljubljenici, kolekcionari i poznavaoci Beograda Branka Nakaniši, Jelena Janić Ljubisavljević, Zoran Živković i Dragoljub Gajić, deo uredničkog tima grupe „Bio jednom jedan Beograd“ … Članak Beograd za početnike: Beograd na točkovima – prašina i glamur se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kup Srbije u drumskom biciklizmu: OSLOBOĐENJE BEOGRADA 2023

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Okt.2023

Biciklistička trka Kup Srbije u drumskom biciklizmu „Oslobođenje Beograda 2023“ biće održana u subotu, 14. oktobra 2023. od 9.00, na Ušću. Organizatori trke su Biciklistički savez Srbije i Biciklistički savez Beograda. Kod spomenika „Večna vatra“, na startnom mestu tokom dana biće takmičari...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.