Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Feb.2024, 18:24

Bend Kanda, kodža i Nebojša obeležava na dva koncerta u Domu omladine Beograda 10 godina „Volje za noć“

Kanda, kodža i Nebojša će u Beogradu prirediti dva koncerta, kojim će obeležiti deceniju od izlaska najznačajnijeg albuma benda – „Volja za noć“. Posle deset godina ovo kultno izdanje konačno će se pojaviti i na vinilu, a električno-akustičnim nastupima u Velikoj sali Doma omladine Beograda, 12. i 13. aprila, bend će jubilej proslaviti i sa … Članak Bend Kanda, kodža i Nebojša obeležava na dva koncerta u Domu omladine Beograda 10 godina „Volje za noć“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kanda, Kodža i Nebojša obeležavaju 10 godina albuma "Volja za noć"

Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 16:30

Kanda, Kodža i Nebojša obeležavaju na dva koncerta u Velikoj sali Doma omladine Beograda 10 godina albuma ,,Volja za noć".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.