Bend Čovek vuk: Koncertna promocija novog albuma (VIDEO)

Izvor: Story, 08.Maj.2015, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend Čovek vuk: Koncertna promocija novog albuma (VIDEO)

Dugoočekivana live promocija albuma Crna kutija beogradskog sastava Čovek vuk održaće se sutra, 9.maja u Domu Omladine (Sala Amerikana) sa početkom u 21 čas

Čovek vuk, promo foto

Predgrupa Čoveku vuku biće dark wave sastav iz Beograda, Tobija.

Album Crna kutija izašao je 24.decembra, a na njemu  se nalazi deset pesama, među kojima i singlovi, Reka, Ko da zna i Mala Vida, koje bend nestrpljivo želi da podeli sa svojim fanovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << starim i novim poštovaocima.

Bend Čovek vuk sprema mnogobrojna iznenađenja, a jedno od njih je i delux izdanje albuma, Crna kutija, koje dolazi u posebno dizajniranoj (da li treba napomenuti-crnoj) kutiji u kojoj se uz CD benda nalazi i dizajnirana majica benda. Sjajan poklon paket, pogotovo pred njihov veliki beogradski koncert.

Posebno interesantna stvar biće i pojačanje benda u vidu mlade klavijaturistkinje, Lune Škopelje, kojoj će koncert u Domu omladine biti vatreno krštenje, odnosno prvi javni nastup kao punopravne članice Čoveka vuka.

Pogledajte najnoviji spot za pesmu Mala vida u režiji Raška Milatovića:

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Čovek vuk u Domu omladine

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Maj.2015, 10:38

Dugoočekivana „live“ promocija albuma „Crna kutija“ sastava Čovek vuk biće održana večeras od 21.00 u Domu omladine. U sali Amerikana nastupiće i dark wave bend Tobija. Album „Crna kutija“ objavljen je 24. decembra, a na njemu se nalazi deset pesama, među kojima i singlovi „Reka“,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.