Bekamovi stigli u Crnu Goru: Viktorija uslikana na plaži na Svetom Stefanu

Izvor: Story, 14.Jul.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovi stigli u Crnu Goru: Viktorija uslikana na plaži na Svetom Stefanu

Dejvid i Viktorija Bekam stigli su u Crnu Goru, prenose tamošnji mediji. Viktorija je stigla u četvrtak, a Dejvid u petak i supruga ga je dočekala na aerodromu, odakle su se odmah uputili na Sveti Stefan. Fotografija para po dolasku u Crnu Goru objavljena je na portalu Aerodroma Crne Gore. Dolazak jednog od najglamuroznijih bračnih ... The post Bekamovi stigli u Crnu Goru: Viktorija uslikana na plaži na Svetom Stefanu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bekamovi stigli u Crnu Goru: Dejvid i Viktorija uživaju na Svetom Stefanu

Izvor: B92, 14.Jul.2018

Viktorija i Dejvid Bekam uživaju na predivnom crnogoroskom ostrvu Sveti Stefan, a fotografijama koje su objavili na društvene mreže demantovali su nedavne spekulacije medija o razvodu...Kako pišu crnogorski portali modna dizajnerka Viktorija Bekam je sa decom u četvrtak veče doputovala u Crnu goru,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.