Bekam besan nakon kritika o roditeljstvu: Nemate prava!

Izvor: Story, 10.Avg.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam besan nakon kritika o roditeljstvu: Nemate prava!

Tokom vikenda Dejvid Bekam fotografisan je sa ćerkom Harper (4) , koja je u ustima imala cuclu.

Iako je fotografija bila svakidašnja kao i ostal porodične fotografije, Bekama su u medijima napali kako loše vaspitava decu, kao i da je Haper i suviše velika da bi joj još uvek bila potrebna cucla. Izgleda da su pogodili Bekama u slabu tačku komentarišući mu porodicu, naročito komentarišući način na koji brinu o deci pa je osuo paljbu :

 - Zbog čega ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << misle da imaju prava da kritikuju roditelje u vezi njihove dece bez ikakvih osnova ? - poručio je ljutito Bekam i dodao

Otac za primer: Dejvid Bekam i ćerkica Harper još jednom donose osmeh na lice (FOTO)

- Svako ko je roditelj zna da ćete kada vam je dete bolesno ili se jednostavno ne oseća dobro, učini sve da mu ugodite. Zato svako ko kritikuje neka razmisli dva puta pre nego što to učini. Nemate prava da me kritikujete kao roditelja - rekao je revoltiran.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.