Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 10:06

Balkanac ukrao 11 ploča iz firme u Austriji, pa ih „zalivadio“ za 10.000 €

Državljanin Bosne i Herecegovine (38) ukrao je 11 železnih ploča iz kompanije u austrijskom gradu Talgau, a zatim ih preprodao, saopštila je austrijska policija.
Kako je bio radnik ove kompanije, policija je saopštila da je on železne ploče natovario upravo kompanijskim kranom, a zatim ih odvezao do lokalnog otpada gde ih je preprodao.
Vrednost ukradenih ploča se kreće i do 10.000 evra.
Nakon što je policija pokrenula istragu, ovaj državljanin BiH je sve priznao rukovodstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kompanije. Ploče je ukrao u roku od tri dana.
Kako prenosi Srpskainfo, on je u kompaniji radio kao utovarivač, pa je zapravo utovar ploča i bio njegov posao, što je on iskoristio i odvezao ih na lokalni otpad.
Ipak, on sve ovo nije mogao izvesti sam, bez ičije pomoći. Iz policije navode da je imao i dva saučesnika, zbog čega je istraga proširena.
Srpkinja uhapšena u Austriji zbog ilegalne trgovine životinjama, držala pse i zečeve u užasnim uslovima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.