Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Apr.2024, 13:47

Baletski spektakl ŽIZELA u MTS dvorani

Baletski spektakl „Žizela“, kompozitora Adolfa Adama, koji je režirao Jordan Krasev, biće održan 18. novembra 2024. u MTS dvorani. U pitanju je vanvremenski biser belog baleta koji će u MTS dvorani prvi put biti odigran u izvođenju Sofia Capital Ballet-a. Balet nastao po motivima priče Teofila Gotjea, dočaraće legendu slovenskog porekla o devojkama koje postaju … Članak Baletski spektakl ŽIZELA u MTS dvorani se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jurica Pađen i grupa Aerodrom sa prijateljima održaće koncert u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Apr.2024

Legendarni hrvatski pevač i gitarista Jurica Pađen sa grupom Aerodrom nastupiće prvi put u MTS dvorani u četvrtak, 10. aprila 2024. od 20.00. Naime, Pađen će posle dugog niza godina održati samostalni koncert u Beogradu, a u tome će njemu i bendu pomoći prijatelji iz izuzetne „rokenrol lige“....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.