Balaševićev sin više ne živi u Novom Sadu – sada ovaj grad naziva svojim domom (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2023, 20:05

Balaševićev sin više ne živi u Novom Sadu – sada ovaj grad naziva svojim domom (FOTO)

Sin neprežaljenog novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, donedavno je sa svojom familijom živeo u porodičnoj kući u Novom Sadu.
Na velikom imanju u ulici Jovana Cvijica, Aleksa je napravio svoje prve korake, tu su prohodali i njegov otac deda i pradeda, a to je razlog zbog kog se verovalo da će mladi biznismen poželeti da nastavi tradiciju i sa svojom porodicom ostati tu da živi.
Na veliku žalost majke Olivere, udovice Đorđa Balaševića, Aleksa je doneo odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da krene nekim svojim putem, daleko od njenih skuta.
On se, ako je verovati, objavama na Instagramu, preselio u Sloveniju, tačnije u Maribor koji naziva svojim novim domom.
FOTO: BALASEVICALEKSA / INSTAGRAM Novi dom Alekse Balaševića u urbanom je naselju, a opet mirnom i okruženom predivnom prirodom.
Opremljen je modernim nameštajem, a odiše porodičnom atmosferom.
Svoj kutak Balaševićev najmlađi naslednik opremio je u konsultaciji sa suprugom Nikolinom, a sudeći po njegovim šalama na društvenim mrežama stan s prelepom terasom i još lepšim pogledom dopada se i ćerkici Veri.
Jedna fotografija osvanula na Aleksinom profilu svedoči tome kako njegova nekretnina izgleda i gde se tačno nalazi, a komentari fanova su pozitivni.
FOTO: BALASEVICALEKSA / INSTAGRAM Izvor: Blic
Aleksa Balašević se pohvalio luksuznom vilom u Istri vrednom 400.000 € (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.