Baka s Vračara proslavila 104. rođendan

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka s Vračara proslavila 104. rođendan

Nadežda Pavlović, žiteljka gradske opštine Vračar, proslavila je 104. rođendan, a kao poklon od opštine u kojoj živi dobila je čokoladnu tortu.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Kako se navodi u saopštenju te opštine, baka Nadeždu je posetila predsednica opštine Vračar Tijana Blagojević koja je istakla da joj je zadovoljstvo što ju je upoznala.

"Želim Vam da Vas zdravlje dobro služi, a opština Vračar će i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << misliti na vas”, poručila je predsednica opštine u razgovoru sa gospođom Pavlović.

Baka Nadežda je tokom susreta govorila o tajni njene dugovečnosti - i dalje voli da izlazi da šeta, da čita, ne samo literaturu na srpskom, već i na engleskom jeziku, i vodi računa o zdravoj ishrani.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POLA VEKA U PENZIJI Baka Nadežda proslavila 104. rođendan: Ljudi su se ranije više voleli i brinuli

Izvor: Blic, 31.Dec.2015

Nadežda Pavlović, koja živi na Vračaru danas je proslavila svoj 104. rođendan, a čak pola veka je već u penziji. Za dugovečnost, kako tvrdi "kriv" je dobar san, šetnja i čitanje...Kao poklon od opštine na kojoj živi danas je dobila čokoladnu tortu, koju joj je donela predsednica opštine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.