Baka (92) sa ponosom pokazuje svoje telo na mrežama: „Ako uživaš u životu, izgledaćeš kao ja“

Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2023, 23:05

Baka (92) sa ponosom pokazuje svoje telo na mrežama: „Ako uživaš u životu, izgledaćeš kao ja“

Ona ima 92 godine i veoma je ponosna gospođa koja ceni svoje telo i izgled. Džoan Vudhaus to pokazuje i na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je prati više od 32.000 ljudi.
Ona otkriva da ključ njenog mladalačkog izgleda leži u njenoj sposobnosti da prihvati starenje bez preterane brige.
Živahna 92-godišnjakinja, postala je viralna među ljudima zadivljenim njenim mladalačkim izgledom. Mnogi sugerišu da izgleda najmanje 30 godina mlađe od svojih stvarnih godina, piše Stil.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Iskoristivši ovu pažnju, ona sada deli pronicljive video zapise koji otkrivaju njene neprocenjive savete i trikove za održavanje svog bezvremenskog sjaja.
U nedavnom videu, baka Džoan, koja ima 18 unučadi i 10 praunučića, je iskreno podelila svoju mudrost sa preko 33.000 pratilaca.
@joansumner1930
#stitch with @Laura Elizabeth Graham I’ll be 102 #grandma #fyp #grandmasoftiktok #agechallenge
♬ Mix Techno 1 – 4le6
Njen savet je osvežavajuće direktan: dajte prednost svom blagostanju i zadovoljstvu tako što ćete se osloboditi briga.
Rekla je:
– Da biste ostali srećni, morate prestati da se brinete o stvarima. Mislim, smešno je! Nije dobra briga – starenje se dešava ako brinete, dešava se ako ne. Pa zašto se uopšte brineš? To je samo život.
Baka Džoan, koja trenutno živi u Španiji i sa dečkom, takođe je podelila svoju konačnu životnu lekciju: „Ako uživaš u životu, izgledaćeš kao ja.
Svoju sjajnu formu Džoan Vudhaus pripisuje i svom pristupu ishrani. Otkrila je da se nikada nije ograničavala dijetama i da se umesto toga uvek prepuštala hrani koju poželi.
– Ne pratim nikakve glupe dijete. Jedem samo ono što želim i što me čini srećnom.’
Posebno voli englesku hranu, ali da sada jede više salata jer živi u toplijim krajevima.
Rekavši to, Džoan je priznala: „Odrekla sam se svojih pita.“
@joansumner1930
I am almost 92 years old and proud #91 #duetme #grandmasoftiktok #car
♬ original sound – Heidi
– Godine su samo broj! Održavam mladost tako što sam pozitivna i što jedem šta želim. To me čini ovakvom kakva jesam – zaključila je.
Baka rasprodala svu imovinu i napustila unuke i porodicu, hoće da putuje svetom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.