Bahato: Obilaženje kolone vožnjom po razdelnom ostrvu VIDEO

Izvor: B92, 06.Apr.2022, 19:33

Bahato: Obilaženje kolone vožnjom po razdelnom ostrvu VIDEO

Popodnevni "špic" u Beogradu sve je gori i gori, a izgleda da je tako i ponašanje pojedinih vozača.

Svakodnevne saobraćajne gužve u našem glavnom gradu stavljaju na ispit čak i one sa najdebljim živcima, ali izvlače i najgore iz vozača koji su spremni na sve samo da više ne budu zaglavljeni u koloni. Iako smo već navikli na neverovatne prizore na beogradskim ulicama, ovako nešto se ne viđa često.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobil koji zaobilazi dugačku kolonu vozila na jednom semaforu na Novom Beogradu - tako što se kreće po travnatom razdelnom ostrvu između saobraćajnih traka.

Nije jasno zašto se ovaj vozač (ili vozačica kako se tvrdi u objavi) odlučio na tako bahato i bezobzirno ponašanje za volanom, a nije poznati ni epilog ovakve vožnje.

Najgore od svega je što nas ovakvi i slični prizori u saobraćaju sve manje iznenađuju...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.