BRED I ANĐA SNIMAJU BOSANSKU LJUBAVNU PRIČU

Izvor: Kurir, 10.Nov.2010, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRED I ANĐA SNIMAJU BOSANSKU LJUBAVNU PRIČU

BUDIMPEŠTA - Holivudska filmska zvezda Bred Pit odmahuje brojnim obožavaocima okupljenim na snimanju filma koji režira njegova supruga Anđelina Džoli. Bred se prošetao do seta ne bi li obišao suprugu i video kako snimanje napreduje.

Reč je o njenom rediteljskom prvencu pod radnim naslovom "Bosanska ratna ljubavna priča" koja govori o ljubavi između mladog Srbina i muslimanke. Njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo dve-tri večeri pred početak rata. Film bi trebalo da se nađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bioskopima naredne godine.

Džolijeva će najverovatnije  od 17. do 21. novembra snimanje svog rediteljskog debija nastaviti u BiH.

Njeni saradnici uputili su zahtev za snimanje filma "Bezimena ljubavna priča" (Untitled Love Story) policijskim i drugim zvaničnicima u dva kantona u Federaciji BiH.

Kako piše sarajevski Dnevni avaz, upućeni su zahtevi za snimanje na lokacijama u Sarajevu i Varešu. Zatraženo je policijsko osiguranje, a upućeni su i dodatni zahtevi u vezi s regulisanjem saobraćaja na lokacijama regionalnog puta kod Vareša i na nekoliko lokacija u Sarajevu.

Andželina Džoli će sa porodicom biti smeštena u jednoj od četiri najluksuznije vile u Sarajevu, dok će ostatak filmske ekipe biti smešten u hotelima.

Scenografija je spremna, kao i svi statisti, tako da snimanje u Bosni i Hercegovini može da počne, piše sarajevska štampa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.