Izvor: Blic, 29.Jun.2023, 10:52

BORBA DO POSLEDNJEG INDEKSA! Ovo su najtraženiji fakulteti u Srbiji: Evo na koje smerove masovno hrle budući studenti, jedan je potpuno iznenađenje (FOTO)

Svršeni srednjoškolci do petka, 30. juna polažu prijemne ispite za željene fakultete, a koliko su uspešni bili trebalo bi da saznaju najkasnije do nedelje, 3. jula u 16 časova. Konačne rang-liste na svim fakultetima biće objavljene najkasnije do ponedeljka, 10. jula. Bilo da su sigurni u svoj odabir ili ne, ovo je period kada budući brucoši biraju svoje usmerenje, a velika većina i buduće zanimanje. Istraživali smo koji su smerovi najinteresantniji, kao i koji fakulteti uspevaju da zainteresuju najveći broj kandidata svojim studijskim programima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Budući brucoši u Beogradu: 'Važno je studirati ono što voliš'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jun.2023

"Mislim da, ako nekoga nešto interesuje, uvek može sebi da izgradi karijeru." Ovo su reči devetnaestogodišnje Milene Petrović iz Beograda, koja je na Filozofskom fakultetu upravo završila sa polaganjem prijemnih ispita za etnologiju i antropologiju. U Srbiji su u toku prijemni ispiti za upis...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.