BLIŽI SE VENČANJE VEKA: Isplivao novi detalj o svadbi Bogdane i Veljka

Izvor: Story, 31.Okt.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIŽI SE VENČANJE VEKA: Isplivao novi detalj o svadbi Bogdane i Veljka

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sudbonosno “da” izgovoriće 24. novembra, a pripreme za gala proslavu su u punom jeku. Lepa buduća mlada, a i kako smo već pisali, u crkvi obući će Cecinu haljinu, dok će se u hotelu presvući u toaletu svetlih nijansi koja se šije specijalno za nju. Svoje haljine uveliko šiju Anastasija ... The post BLIŽI SE VENČANJE VEKA: Isplivao novi detalj o svadbi Bogdane i Veljka appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bogdana Rodić: Evo gde će buduća gospođa Ražnatović slaviti devojačko veče!

Izvor: Story, 31.Okt.2019

Drugarice buduće žene Veljka Ražnatovića deset dana pre udaje za bokserskog šampiona, proslaviće devojačko veče, saznaje emisija “Ekskluzivno”. U današem izdanju tog šoubiz magazina, od 11.15h na “Pinku”, videćete u kojoj raskošnoj vili će zanosna trudnica uživati u ženskoj večeri...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.