BILO JE I ŽENA I ALKOHOLA, NARAVNO, ALI DROGE - NIKAD! Mile Kekin: U startu smo rekli: Može na krigli, al' ne i NA IGLI!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2023, 16:21

BILO JE I ŽENA I ALKOHOLA, NARAVNO, ALI DROGE - NIKAD! Mile Kekin: U startu smo rekli: "Može na krigli, al' ne i NA IGLI!"

Može se, bez preterivanja, reći da je među trojicom najpopularnijih aktivnih rokera na Balkanu. On je čovek pod šifrom 4P: pevač, pesnik, panker i pisac. Možda i 5P - pivopija. Bio je frontmen Hladnog piva, sada je solista. Nedavno je kao takav objavio album "Nježno đonom". Njegovi fanovi o njemu manje-više sve znaju, ali iznenadiće se kad pročitaju ko je bio mali Mile Kekin pre ovog danas, popularnog Mileta Kekina... Od svoje četrnaeste piše dnevnik. Svoju životnu priču ispričao je na razumljivom jeziku, prevodilac nije potreban. P. S. Bukvalno na dan kad ova priča izlazi, on je prvi put profesionalno uzeo mikrofon u ruke, bilo je to pre tačno 35 godina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.