BIBERU, BEŽI OD MARAJE!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2011, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIBERU, BEŽI OD MARAJE!

Ništa od honorara. Iako je tinejdž zvezda Džastin Biber u srećnoj vezi sa Selenom Gomez, Niku Kenonu, mužu Maraje Keri, to nije dovoljno.

Ništa od honorara.

Iako je tinejdž zvezda Džastin Biber u srećnoj vezi sa Selenom Gomez, Niku Kenonu, mužu Maraje Keri, to nije dovoljno.

Nakon što su mediji preneli priču kako je mlađani muzičar na snimanju spota sa 25 godina starijom pevačicom bukvalno odlepio za njom, Kenon je izjavio da mu Biber >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sigurno neće biti dadilja deci, kao što je već nekim zvezdama, poput Bekamovih.

- Džastin nije upoznao naše klince, jer ih Maraja nije vodila na set. Možda će imati priliku da ih upozna, ali nema šanse da će ih čuvati i biti im dadilja! - odbrusio je Nik.

Maraja je na snimanju famoznog božićnog spota za pesmu „Sve što želim za Božić si ti“ bila obučena u seksi Mrazicu i zalude3la mlađanog Bibera. Dečka još drma pubertet, neka mu Nik oprosti.

(I. C.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.