BELA HALJINA VEČNI KLASIK

Izvor: Kurir, 19.Maj.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELA HALJINA VEČNI KLASIK

Kratka ili duga, jednostavna ili ukrašena detaljima, ova krpica apsolutni je hit ove sezone.

Iako je aktuelna sezona proleće-leto najavljena kao veliki modni ples živopisnih boja (narandžasta, plava, zelena, žuta...) istočnjačke egzotike, tačkica, cveća, prugica i divljih životinjskih uzoraka, nikad ne treba zaboraviti večne klasične komada, koji uvek pobeđuju sve trendove!

A bela haljina svakako je jedan od najvećih modnih klasika leta - kultni komad koji je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nosiv! Elegantna i ženstvena, duga ili kratka, jednostavna ili ukrašena detaljima poput čipke, ili samo jednog cvetića na reveru, bela haljina pronašla je svoje mesto u kolekcijama elitnih dizajnerskih kuća kao što su „Versaće“, „Fendi“, „Valentino“ i „Dolče i Gabana“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.