BEBE ZAMENJUJU TEGOVE

Izvor: Kurir, 11.Avg.2011, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBE ZAMENJUJU TEGOVE

Šta je zajedničko bebama i teretani? Ako niste znali, novopečene mame od sada mogu na vežbanje sa svojim bebama. Umesto sprava „iskoristite“ mališane, uživaćete i vi i oni.

Žensko telo nakon porođaja nije u svom prvobitnom stanju, što je muka i problem majkama.

Ako čeznete za vitkim i čvrstim telom koje ste imali pre porođaja, uzmite svoje mališane, pa na vežbanje. Ludo ćete se provesti i vi i beba.

Osmislite nekoliko vežbi koje možete da radite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u stojećem ili ležećem stavu sa svojom bebom u naručju. To će biti veoma korisno i za nju i za vas. Nećete koristiti glomazne sprave i tegove, već ćete u rukama držati bebu i uz pomoć njene težine, igrajući se detetom, jačati opuštene mišiće, cirkulaciju i pokretljivost.

Dnevno je dovoljno 45 minuta do najviše jedan sat ovog zanimljivog vežbanja - igranja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.