BASISTA MAJKI VELŠ UMRO U HOTELSKOJ SOBI

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BASISTA MAJKI VELŠ UMRO U HOTELSKOJ SOBI

ČIKAGO - Bivši basista američkog rok benda "Vizer" (Weezer) Majki Velš (Mikey Welsh), koji se proslavio i kao slikar, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Čikagu.

Predstavnica za štampu čikaške policije Lora Kubijak (Laura Kubiak) rekla je da je Velš trebalo da napusti sobu u hotelu "Rafelo" u subotu do jedan sat po podne. Kada se to nije dogodilo, radnici hotela ušli su u njegovu sobu i pronašli ga mrtvog.

 Uzrok smrti biće poznat posle toksikoloških analiza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što će trajati do šest nedelja. Nema dokaza da je u smrt umešana druga osoba, kazala je Lora Kubijak.

 Velš (40) je sa grupom "Vizer" nastupao od 1998. do 2001, a bend je napustio posle pretrpljenog nervnog sloma, piše na sajtu grupe. Kasnije je postao uspešan slikar. "Pravim pauzu u bavljenju muzikom. Potrebno mi je da krenem dalje, a najviše sreće pričinjava mi slikanje. Muzika je i dalje važan deo mog života, ali više nemam želju da je izvodim", kazao je Velš 2002.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro bivši basista Weezera

Izvor: BalkanRock.com, 10.Okt.2011

Mikey Welsh, bivši basista američkog benda Weezer, peonađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Čikagu.

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.