BANDERAS IZLAŽE FOTOGRAFIJE U MADRIDU

Izvor: Kurir, 11.Nov.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANDERAS IZLAŽE FOTOGRAFIJE U MADRIDU

MADRID - Antonio Banderas, poznati glumac iz Malage koji već godinama snima filmove u Holivudu, otvoriće sutra izložbu svojih autorskih fotografija u Institutu "Servantes" u Madridu.

Iako je već stekao ime u svetu glume i režije, Banderas je odlučio da se oproba i kao fotograf i još jednom pokaže svoju svestranost, prenosi španski El Pais. "Fotografišem već godinama unazad, ali nikada mi nije palo na pamet da izlažem dok mi skoro nisu predložili da napravim seriju fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa posebnom temom", istakao je on.

Poznati glumac će sutra u Madridu predstaviti izložbu nazvanu "Tajne o crnom" (Secretos sobre Negro), koju je već prikazao u Njujorku.

Kako sam glumac kaže, 23 fotografije koje će biti izložene odslikavaju klasičnu špansku mitologiju, "na kojima sam ženi dao dominantnu ulogu iz metaforičnog ugla, i tako je pretvorio, na primer, u muškog toreadora".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.