BALKANSKA ZVEZDA PRIZNAJE: Moji sinovi IMAJU PREZIME, ali se od toga ne ŽIVI!

Izvor: Story, 16.Okt.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALKANSKA ZVEZDA PRIZNAJE: Moji sinovi IMAJU PREZIME, ali se od toga ne ŽIVI!

Lepa Brena progovorila je o svojoj deci, za koju smatra da iako su poznati, od toga ne može da se živi. Pevačica je progovorila o sinovima, koji su sami počeli da rade i završili fakultete. – On jako voli ljude, mnogo više je otvoren od Stefana i Filipa, a činjenica je da su Filip i ... The post BALKANSKA ZVEZDA PRIZNAJE: Moji sinovi IMAJU PREZIME, ali se od toga ne ŽIVI! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nataša ODLUČILA DA HANU I KATJU ODGAJA U NOVOM SADU: Tamo su moji KORENI!

Izvor: Story, 17.Okt.2018, 11:46

Nataša Bekvalac je prebrodila težak period, pa je progovorila o svojoj deci, koju je odlučila da odgaja u Novom Sadu. Pevačica je istakla kako želi da Hana i Katja odrastaju u prirodnom i toplom okruženju. – Odlučila sam da Novi Sad bude grad gde ću odgajati svoju decu. Ja doziram Beograd koliko...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.