Automobil se pokvari – proizvođač plaća sve

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 12:32

Automobil se pokvari – proizvođač plaća sve

VinFastov program kompenzacije počeo je 15. juna u SAD i Kanadi i nastaviće se na neodređeno vreme.

Da bi osigurao zadovoljstvo kupaca, vijetnamski proizvođač automobila VinFast nudi novčane podsticaje vlasnicima koji imaju problema sa vozilom.

Reč je o relativno mladoj kompaniji za električne automobile koja ubrzano širi svoju mrežu i nedavno je uvela program kompenzacije za kupce u SAD i Kanadi, prenosi CarBuzz.

Prema novom pravilniku, korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti nadoknađeni na osnovu vrste problema na koji su naišli. Manje neprijatnosti na novom modelu VF 8, jedinom trenutno u ponudi u SAD, biće nagrađene sa 100 dolara, dok će problemi koji onemogućavaju vožnju automobilom rezultirati nadoknadom od 300 dolara.

Pored toga, ako popravke traju duže od tri dana, vlasnici će dobiti 100 dolara za svaki dodatni dan dok njihov automobil ostane u funkciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.