Izvor: Luftika.rs, 14.Maj.2023, 18:15

Austrijanac koji je ćerku držao u podrumu i silovao je 24 godine veruje da će mu porodica oprostiti

Silovatelj Jozef Fricl, čiji je slučaj odjeknuo pre više od decenije u Austriji, u intervjuu za britanski „The Sun“ poručio je kako misli da će mu porodica oprostiti zločine te da veruje da će se ponovo ujediniti sa njima.
Ovaj 87-godišnjak priznao je i da je veliki obožavatelj kralja Čarlsa te da je njegov krunisanje pratio na TV-u.
Podsećamo, Fricl je osuđen na doživotni zatvor 2009. godine nakon što je osuđen za silovanje, porobljavanje i ubistvo jer je svoju ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zaključavao i silovao u podrumu više od 24 godine.
Fricl je svoju ćerku Elisabet držao zaključanu u podrumu porodične kuće u austrijskom Amstetenu, silovao je i sa njom dobio sedmoro dece. Suprugu je uverio da je njihova ćerka pobegla i pridružila se kultu.
Jedno od dece umrlo je kao novorođenče 1996. godine jer mu Fricl nije obezbedio lekarsku pomoć.
Iz austrijskog zatvora „Stein“ u gradiću Krems an der Donau, Fricl je za „The Sun“ rekao u izjavi koju je izdala njegova advokatica Astrid Vagner: „Jako, jako mi nedostaje moja porodica.“
– Stalno mislim na njih, a kako bih voleo da vidim svoje unuke. Siguran sam da ćemo se ponovo okupiti i mislim da će mi oprostiti to što sam učinio – kazao je Fricl.
Dodao je kako mu je „izuzetno žao“ zbog onoga što je učinio i „žali“ zbog svojih zločina.
Izvor: Jutarnji list
Osvojila muzičku scenu i misteriozno nestala: Pevačica nedeljama drogirana i silovana

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.